Categories
Uncategorized

Nfl hónap harmadik lépés szorzók és fogadási vonalak

A vadonatúj Steelers a sorozat első online játékát Pittsburgh-ben szerezte meg még Week dos. A QB Bryce Young cuatro-t átlagolt.7 m minden egyes teszthez az elmúlt 14 napban. A friss Raiderek visszatartottak a Jets-től a Weekend Evening Sporting eseményeihez a 10. napon belül, de csak egy cuatro futásban vannak. A friss Jaguarsnak semmi sem sikerült a 49ers ellen a 10. hónapban, és Trevor Lawrence hátvédje 185 passage yardra és 2 interceptionre van korlátozva.

  • Valamint, ha a vadonatúj esélytelenre teszel fogadást, körülbelül 2,5 ponttal szabadulhatnak meg, és te azonban megnyered a fogadást.
  • “Bizonyára konkrét vita van a játékkal kapcsolatban. Megnyitottuk az 1.5. lépést, és mindannyiunkkal játszhatsz a 3-ason” – mondta Michaelson.
  • Amikor -120-ról +130-ra lendülsz a pénzvonalad felé, Pittsburgh 72%-ot vesz el a bérletekből/52%-ot a pénzből.
  • Más játéklehetőségek voltak, így a csoport minden negyedik után a félidőn kívül az élen lesz, és minden bizonnyal lesz kelléke.
  • Hasonlóan ahhoz, ahogy a Buffalo Costs Bluish Kimble-je majdnem az óriási képernyőre került, a BetWhale gyorsan hatalmas megjelenést öltött a sportesemények szerencsejáték-világában.
  • A legújabb Cowboys átmenetileg a 3.5-ös lépésbe költözött, majd a 3. lépésre (-120) került az NFL 14. hónapjában.

A BetUS kriptobarát is, és Ön dicsérhető az ügyfélszolgálati lehetőségei miatt. A kifizetések akár 2 hétig is eltarthatnak, ha hitelkártyával fizetsz be, és a bankszámlára fizetsz. Miután megerősítette a választásuk helyességét, és eldöntheti, hogy mekkora összeget szeretne fogadni, nyomja meg a kitöltést. Ez a vadonatúj fogadást mérvadóvá teszi, és jó jegyet ad, amelyet gyakran megtekinthet NFL sportfogadási tagságán keresztül. MoneyLine – Ez egy olyan megoldás, amelyet felfedezhet, és erre az NFL-csoportra van szüksége, hogy nyerhessen. A FanDuel sportfogadások megfelelnek a DraftKingsnek, mint az egyik legjobban azonosítható NFL sportfogadási címkének.

888sport fogadási promóciók: Válassza ki a legjobb Nfl Gaming internetes oldalakat

“Nyilvánvalóan az Under-t választották. A teljes létszám 44,5-ről 41-re emelkedett.” A valóságban, ha Aaron Rodgers a szokásos évét elsőként tölti be a Jetsben, nem lenne lenyűgöző, ha a pénzvonalak jegyei és a készpénz felbukkanása New Yorkban történik. A BetMGM Nevada pénzvonala jelenleg: -135/Jets +115.

A legjobb futballozó internetes oldalak 2024-ben

Ezzel párhuzamosan két szinte minden második NFC online játékban van néhány valószínű rájátszás-közösség a mérőszalagos mérkőzéseken belül. Felfedhetjük a modell egyik legerősebb 888sport fogadási promóciók 15. napi NFL-válogatását, hogy Browns (-3) otthonában biztonságban van, szemben Carries-szel. A Cleveland megszerezte a liga legjobbjait, ellentétben a családok elterjedésével 6-1-re, és az NFL legjobb 4-0-s ATS-je, miközben az ingatlanok favoritja. Ami a Chicago-ot illeti, noha remek 5-cuatro-val érkezik a továbbjutási listáról más NFC-ellenfelekkel szemben, a négy meccsen belül csak egyszer védett, szemben a 2023-as AFC-ellenfelekkel.

888sport fogadási promóciók

A hatékony kellékfogadás titka a specializációtól függ. Mivel rengeteg lehetőség közül választhat a hétvégéig, a sokkal hozzáértőbb szerencsejátékosok bölcsebbek, ha olyan eszközökön dolgoznának, ahol az oktatás a leghatékonyabb. Ők lettek a vadonatúj online játék a videojátékon belül – ráadásul a leggyorsabban növekvő NFL-választási típusok közé tartoznak az általános feltűnést illetően.

Más típusú Super Bowl fogadások

“A vonal létrehozása egy kiváló kirakós játékot tartalmaz. Mindkét közösség másodlagos hátvédekkel játszana, és talán teljesen eltérő hatékonyságot érnek el” – mondta Michaelson. Így a Costs-Pats összege némileg csökkenhet pénteken. “Bárki végig a Lions. Nyilvánvaló játék a Ravens -2,5-ön. Ez a keret a Joes-mérkőzés erősségévé válik” – mondta Lucas. “Mondanom sem kell, hogy próbáljon meg annyi pillanatot, ahányszor a CBS megmutatja Taylor Quick-t a közvetítésben. Jelenleg 5,5-re tettem, hogy megfeleljen a videojáték vonalának.” “Egyértelmű játék az új Seahawks-on. Seattle a nulla. 1. lépés előzetes játéka is. Neked Washingtonra lesz szükséged, hogy feloszlass minden intro elszámoltathatóságot” – mondta Zachary Lucas, a TwinSpires menedzsere, a bevásárlósportokért. “A legújabb előretekintés a 49ers -7.5-öt zárta, de a hatótávolságnak csökkennie kellett, mert a bizonytalanság miatt a San Francisco-i támadások birtokában voltak” – mondta Michaelson a -7-es kezdő Niners-Vikingsből.

Mivel rengeteg dátum van még a nyitástól, és az ilyen típusú videojátékok technikailag megállnak, sok sorváltás várható. Mindenképpen böngésszen az aktuális lehetőségek között a legfrissebb költségekért, ennek ellenére a kezdő oddsok tájékoztatást nyújtanak a szerencsejátékosoknak arról, hogyan tekintenek a szervezetekre az évszakok során. Az Over/under egyfajta fogadás, amelyben egy nagyszerű sportfogadás előrejelzése szerint a vadonatúj végösszeg mindkét közösségből extra együtt kerül ki egy online játék erejéig. Az otthoni karrier erényein kívül vegye figyelembe a pontokat, például a sérülések állapotát, a legutóbbi formát, és teljes képességet szerezhet a játékban.Mindenekelőtt nézze meg, hogyan reagálnak rájuk az NFL-játékos webhelyek. Ezzel együtt hallgasd meg, hogy a csoport hányszor beszéli meg a friss adást.