Categories
Uncategorized

Glosar stavnih pogojev

Če pogledamo nazaj po številnih letih statistike, je razvidno, da igre resnično temeljijo le na težavah v 3. koraku (18,69 %). Naslednja običajna razlika do zmage je 7 vprašanj in se torej zgodi približno enajst,5 % časa. Pomembno je upoštevati, da je bila kvota, ki jo dobite ob predaji stave, na vašem listku in jo lahko formalizirate, ko je objavljena. Ti ljudje bi lahko morda spremenili tablo, vendar je vaše plačilo pogosto osredotočeno na to, kar je objavljeno na citatu. V Las Vegasu lahko izbirate med številnimi športnimi stavnicami glede na njihove individualne ugodnosti. Iščete lahko celo glede na težnje glede nastavitev obsega, medtem ko pametni igralci shranjujejo različne konture po mestu.

  • Vendar ne, upoštevajte, da številke trikov ne označujejo srečnih zneskov znotraj spletnega igranja.
  • Končno boste ugotovili, da ste dosegli tretjo obliko priložnosti, ki jo posamezniki običajno preučujejo.
  • Samo nekateri od njih poskušajo pooblaščeno in tudi zakonitost bo verjetno sumljiva.
  • Tukaj je povezava s celotnim imenikom skupnih zmag ljudi do najnovejših sezon, skupaj z mojim osebnim pričevanjem o tem, ali boste želeli zaslužiti več ali spodaj.
  • Ohio hazarderji danes stavijo na FanDuel v Kansasu ali kateri koli drugi športni stavnici v stanju, kot tudi Barstool Sportsbook, Caesars in morda DraftKings.

Ko igrate v skupini, ki je manjša zadeva, ima on ali ona prednost za zmago glede tekme. Tudi najnovejše kvote +3,50 vam sporočajo, da je za vsako stavo, ki jo položite za povsem nove Sunse, vaš obstoječi dobitek prvi korak $1, 2,50 $ sredstev. Ugotavljanje lastnih možnih dobičkov, ki imajo ameriške kvote, sploh ni težko. Najnovejši algoritem je večinoma precej preprost, in medtem ko bo stava Sneak vedno prenesla nove številke v vašo last takoj, je dobro razumeti, kaj se dejansko dogaja v ozadju. Da boste lahko vedeli, kako lahko ocenite zaslužek na podlagi števila iger na srečo, bomo danes zaščitili novo formulo. Ko so vaše stave oblikovane verjetnosti, športne stavnice dodajo nekaj, kar je znano kot vigorish ali slashed.

Brezplačna stava pinnacle | Igralno območje

Na primer, predpostavimo, da je novo nad/nižje kot za Detroit Lions proti. Spletna igra Chicago Carries poskusite 41.5. Glede na to, kako stagnira sta bili obe kaznivi dejanji v zadnjem času, postanete, da je zadeva preprosto prevelika in se odločite za izbiro alternativnega kompleta pod trideset šest.5. Vsota treh sredstev ni zelo priljubljena, vendar se pričakuje, da bo v naslednjih letih naletela na njeno širjenje.

Kvote za Đokovića, ki je dobičkonosen, medtem ko je jasen favorit, so običajno lahko nekaj takega kot prvi/5. Vendar ne, te brezplačna stava pinnacle možnosti bodo umetno izboljšane, tako da lahko naredite nekaj takega kot enajst/korak 1, kar vam zagotavlja boljše plačilo, ko zmaga. Če želite izračunati nove predvidene možnosti iz kvantitativne priložnosti, vaš split naredi prvi korak od decimalnih kvot in vas poveča na 100. Ta izplačila so boljša od vašega edinstvenega tveganja, ki jih boste tudi takoj dobili nazaj. Zato bo v primeru zmage z vašo verjetnostjo dos/1, ki ima stavo dobrih deset £, njihov dejanski dobiček 31 £.Vaša spretnost je, da povečate svojo učinkovito možnost, da ustavite vse napačne stave in se boste posvetili preprosto tistim, ki vam zagotavljajo informirane možnosti za zmago.

Razumevanje možnosti

brezplačna stava pinnacle

Tako boste našli nazaj svoj delež $step 1 in odkrili boste $2 v denarju. V tem primeru, če stavite 140 $ na vaš Chicago, da vam pomaga zmagati v videoigri za vsak slučaj, da zmaga, boste morda odkrili dobiček od sto $. V primerih, kot je ta, boste za posameznike, ki stavijo 100 $ na Los Angeles za zmago v igri samo v primeru, da zaslužijo, odkrili dobiček v višini 130 $.

Prav tako lahko odstranite 50 odstotkov lastne stave in lahko pritisnete eno drugo 1/2 (we.age. delež povrnjen). Zgornjih stav na zapuščino/hendikep res ne bi smeli zamenjati za stave na natančno maržo iz zmage. Namesto da bi izbral svežega zmagovalca, sicer izgubljenega, lahko dober hazarder natančno izbere, koliko želja bo neodvisno od obeh strani.

Del Spread

V ZDA se frakcijske kvote običajno uporabljajo pri terminskih stavah, pri katerih ima večina priložnosti odličen imenovalec 1. Če želite pridobiti dostop do industrije športnih iger na srečo, je verjetno eno najpomembnejših mestnih središč najprej zmožnost branja kvot. Kvantitativne kvote so prikazane kot celotna številka, znesek, ki ga zmagovalna stava izvede za dobro stavo $1. V primeru, da so vaše možnosti označene kot šest, absolutna stava upravlja odkrijte dobiček v višini 5 $ in povsem novo izbiro v prvem koraku $.

Ne pozabite, da bi bil tako delež pomnožen z ravnjo sendvič stav na Goljatu, tako da bo vložek v višini 1 koraka pomenil celoten delež od 247 £. Lahko celo stavite na celotno količino potreb za določeno skupino ali morda v določeni 1/2. Nad/nižje od območij in vam omogoča naravnost povrnitev skupnega števila serij v odlični boksarski sicer MMA borbi, vendar se te stave nekoliko razlikujejo. Torej, če ste rezervirali prvi korak $100000, da bi uživali v tem za sezono športnih dogodkov, vam bo modrec rekel, da bodo vaše posebne osebne stave približno 20 $, tako da lahko dobite 50 $ za igralniško igro.

Vaša prva stava je na Caesars do 1250 $

brezplačna stava pinnacle

Če je tako, si boste preprosto zaslužili svojo izbiro, če vaša spletna igra konča s približno tremi ali celo več potrebami, ne glede na to, kdo pridobi. Kalkulator izbire potencialnega razpona običajno ustvari odlično plačilo v višini 171 $ (prvi korak. 71 × 100 $), s čimer pobota vaših 71 $ notranjega dobitka. Čeprav ne, če se vaša spletna igra konča z odličnim rezultatom, če par želi drugače hitreje, se boste znebili nove stave.

Odlična stavnica postavlja povsem novo Over/Below, vi pa raje, če bi bila vaša skupna ocena najvišja ali pod vami, da zagotovo označite. Stave nad/nižje od stav so običajno varnejše in zahtevnejše od drugih modelov iger. Vprašajte svojega stavničarja glede “viga”, ki najde vaša lastna bodoča sredstva. Najnovejši vigorish, ki se imenuje popolnoma nov “sadni sok”, je pristojbina, ki se zaračunava za stavo. Pogosto je vig -110, zato preverite to število, vključno z dobro stavo denarne linije.